Mat og drikke:



Her har vi presentert noen av rettene vi serverer til arrangementene. Vi kan selvfølgelig tilby servering utover denne standard menyen dersom kunden ønsker det.

Småretter underveis:

Deilige snitter og baguetter med variert pålegg.
Pris per snitte kr.39,-  
Tillegg for hummer kr.99,-
Reker underveis kr.109,-  
Pris per Baguett kr.61,-
  • Laks
  • Reker
  • Roastbiff
  • Stek
  • Skinke
  • Spekeskinke


Koldtbrikker:



Koldtbrikkene blir servert i presentabel emballasje med bestikklomme (kniv, gaffel, serviett, salt og pepper).
Alle brikker inneholder brød og smør (rundstykke eller brød etter ønske). Ekstra brød og smør: kr.23,-

  • Skinke, ost, røykelaks, potetsalat, eggerøre. Kr.119,-
  • Reker, kyllinglår, roastbiff, pastasalat, remulade. Kr.139,-
  • Røykelaksmousse, egg m/ rogn, kylling/curry salat, skalldyraspik. Kr.159,-
  • Fenalår, spekeskinke, morrpølse, melon, eggerøre, potetsalat. Kr.169,-
  • Quiche Lorraine, salat. Kr.109,-


Rekebord:



Dette er et rekebord hvor vi har valgt å bruke store reker.
Pris pr. person: kr.173,-
  • Store havreker
  • Majones
  • Sitronskiver
  • Krydder
  • Serveres med ferskt brød

Luksuskoldtbord:

Vi tilbyr et nydelig koldtbord.
Pris pr. person kr.265,-
Serveres med ferskt brød og smør.
  • Laks og eggerøre
  • Roastbiff, remulade og løk
  • Svinesteik og surkål
  • Skinke
  • Spekeskinke og potetsalat
  • Kylling
  • Karbonade og løk
  • Ovnsbakt ørret og rømme
  • Reker
  • Sild


Spekebord:



Rikt og flott spekebord.
Pris pr. person kr.249,-
Serveres med ferskt brød og smør.

  • Fenalår
  • Spekeskinke
  • Mårpølse
  • Potetsalat
  • Grønn salat
  • Kringler
  • Melon
  • Flatbrød


Skaldyr Koldtbord



Et koldtbord av havets delikatesser.
Pris pr. person kr.319,-
Serveres med ferskt brød og smør.

  • Kreps
  • Ovnsbakt ørret
  • Reker
  • Krabbeklør
  • Fylt krabbeskjell
  • Blåskjell
  • 2 Sorter sild
  • Røkelaks og eggerøre
  • Grønn salat
  • Majones

Skute Kombi Spesial:

Koldtbord med skalldyr tillegg.
Pris pr. person kr.319,-
Serveres med ferskt brød og smør.
  • Laks og eggerøre
  • Roastbiff, remulade og løk
  • Svinesteik og surkål
  • Skinke
  • Spekeskinke og potetsalat
  • Kylling, karbonade og løk
  • Ovnsbakt ørret og rømme
  • Reker
  • Sild, Kreps, Krabbe og Blåskjell
  • Majones


Grilltallerken:



Grilltallerken servert av profesjonell kokk.
Pris for grupper inntil 90 personer, kr.269,- pr. person.

  • Svinekotelett
  • Grillpølse
  • Potetsalat
  • Brød & Smør


Fest Grill



Dette er en av våre mest populære grill menyer og tilbakemeldingene er fantastiske.
Pris pr. person 349,-
  • American spareribs
  • Bacon pølse
  • Camp fire burger
  • Chili marinert laks
  • Grillspyd
  • Honning glasert kalkun
  • Bullfighter steak
  • Chipotle glasert koteletter
  • Ferskt brød og smør
  • Maiskolber
  • Div. grillsauser
  • Tomatsalat
  • Sommersalat
  • Råstekte grønnsaker

Viking Grill:

Viking Grill. En fornøyelse som må oppleves. Serveres direkte av profesjonell kokk, enten det er om bord eller på en holme.
Pris pr. person kr.459,- Minimum 50 pers. Ved annet antall spør oss
  • Helgrillet lam med bakt potet
  • Marinerte svinekoteletter
  • Potetsalat
  • Grillpølse
  • Frisk salat med dressing, ferskt brød og smør

Pirat Grill:

En lystig fornøyelse. Serveres direkte av profesjonell kokk, enten det er om bord eller på en holme.
Pris pr. person kr.459,- Minimum 50 pers. Ved annet antall spør oss

  • Helgrillet lammelår og gresk salat
  • Entrecôte med bakt potet
  • Kotelett med potetsalat
  • Hvitvins marinert laks
  • Fløtesurret steinbit med reker og blåskjell
  • Frisk salat med dressing, ferskt brød og smør


Kaikanten's Andebryst:



Komplette måltid. Kr.439,-
  • Forrett: Krabbekaker, Rødløkskompott, "Bloody Mary" saus.
  • Hovedrett: Andebryst, Urte & hvitløkstuede poteter, Katjap manis & sitrus saus, grønnsaker.
  • Dessert: Kaffe & karamell pai, frossen pai med sjokolade saus.


Kaikanten's Indrefilet svin:



Komplette måltid. Kr.399,-
  • Forrett: Røykelaksmoussè, Estragon rømmesaus, Salat og brød.
  • Hovedrett: Fyllt indrefillèt av svin, Krepsehale"stuffing", Kremet eple & tomat saus, Grønnsaker & Krokett poteter.
  • Dessert: Kaikanten spesial; En herlig blanding av eksotiske frukter i en lun karamellisert saus servert med iskrem og mandler.


Kaikanten's Ytrefilet:



Komplette måltid. Kr.389,-
  • Forrett: Kremet hummersuppe, tilsmakt med Sherry, Brød og smør.
  • Hovedrett: Helstekt ytrefillèt, Fløtepoteter, grønnsaker, Peppersaus.
  • Dessert: Lune Bjørnebær, Vaniljeiskrem, Egglikør.


Kaikanten's Provence:



Komplette måltid. Kr.699,-
  • Forrett: Skalldyr & Basilikum Bisque. Skogsduebryst, bakt Plommetomat, Bringebær vinaigrette, Champagne & Sitrus sorbét.
  • Hovedrett: Tournedos, kremet estragon, champignon saus tilsmakt med cognac & sauterte grønnsaker, Provencepoteter.
  • Dessert: Frityrstekt Camenbert, Solbærcoulis. Creme Brulée. 


Kaikanten's Vilt:



Komplette måltid. Kr.639,-
  • Forrett: Parmeskinke, Brushetta, Salat & Parmesan.
  • Hovedrett: Hjortesteik, Baconsurret Aspargues, Safrandampet Mais, Glaserte Gulrøtter, Hvitløsgratinerte Poteter. 
    Vitsaus & rørte tyttebær.
  • Dessert: Tiramisu, Pasjonsfruktsorbet .


Kaikanten's Toscana:



Komplette måltid. Kr.799,-
  • Forrett: Italienske oster med pinjekjerner & pestovinaigrette.
  • Hovedrett: Fasanbryst, Tagliatini & grønnsaker. Rødvinsbasilicosaus. Sitron & Lime Sorbét. 
    Villsvincarré Toscana, Grønn peppersaus med grønnsakspuré. Urtepoteter.
  • Dessert: Cantucci & Vino Santo. Kaffesjokoladepai med vaniljeparfait.


Tilbehør og Alkoholservering:



Til maten kan serveres: Mineralvann, kaffe, øl og vin.
  • Kaffe kr.20,- (Bestilles sammen med mat).
  • Øl 0,5 Hansa i boks kr.65,-
  • Øl 0,4 Hansa i glass kr.55,-
  • Øl 0,33 Hansa i flaske kr. 50,-
  • Øl 0,33 import kr.60,-
  • Flaske hvit vin kr.260,-
  • Flaske rød vin kr.260,-
  • Glass vin kr.55,-
  • Cider i flaske kr. 60,
  • Rusbrus i flaske kr. 60,-
  • Ønskes spesielle viner, kan dette avtales.
  • Mineralvann og brus 0,5l kr.30,-