Meny
SMÅRETTER UNDERVEIS
Deilige snitter og baguetter med variert pålegg
kr.39,-
Pris per snitte
kr.39,-
kr.99,-
Tillegg for hummer
kr.99,-
kr.109,-
Reker underveis
kr.109,-
kr.61,-
Pris per Baguett
kr.61,-
Laks
Reker
Roastbiff
Stek
Skinke
Spekeskinke
KOLDTBRIKKER
Koldtbrikkene blir servert i presentabel emballasje med bestikklomme (kniv, gaffel, serviett, salt og pepper). Alle brikker inneholder brød og smør (rundstykke eller brød etter ønske).
kr.23,-
Ekstra brød og smør:
kr.23,-
Kr. 119,-
Skinke, ost, røykelaks, potetsalat, eggerøre.
Kr. 119,-
Kr. 139,-
Reker, kyllinglår, roastbiff, pastasalat, remulade.
Kr. 139,-
Kr. 159,-
Røykelaksmousse, egg m/ rogn, kylling/curry salat, skalldyraspik
Kr. 159,-
Kr. 169,-
Fenalår, spekeskinke, morrpølse, melon, eggerøre, potetsalat.
Kr. 169,-
REKEBORD
Dette er et rekebord hvor vi har valgt å bruke store reker.
kr. 173,-
Pris pr. person:
Store havreker, majones, sitronskiver, krydder. Serveres med ferskt brød
kr. 173,-
LUKSUSKOLDTBORD
Vi tilbyr et nydelig koldtbord. Serveres med ferskt brød og smør.
kr.265,-
Pris pr. person
Laks og eggerøre, roastbiff, remulade og løk, svinesteik og surkål, skinke, Spekeskinke og potetsalat, kylling, karbonade og løk, ovnsbakt ørret og rømme, reker, sild.
kr.265,-
SPEKEBORD
Rikt og flott spekebord. Serveres med ferskt brød og smør.
kr. 249,-
Pris pr. person
Fenalår, spekeskinke, mårpølse, potetsalat, grønn salat, kringler, melon, flatbrød.
kr. 249,-
SKALDYR KOLDTBORD
Et koldtbord av havets delikatesser. Serveres med ferskt brød og smør.
kr.319,-
Pris pr. person
Kreps, ovnsbakt ørret, reker, krabbeklør, fylt krabbeskjell, blåskjell, 2 Sorter sild, røkelaks og eggerøre, grønn salat, majones.
kr.319,-
SKUTE KOMBI SPESIAL
Koldtbord med skalldyr tillegg. Serveres med ferskt brød og smør.
kr.319,-
Pris pr. person
Laks og eggerøre, roastbiff, remulade og løk, svinesteik og surkål, skinke, spekeskinke og potetsalat, kylling, karbonade og løk, ovnsbakt ørret og rømme, reker, sild, kreps, krabbe og blåskjell, majones
kr.319,-
GRILLTALLERKEN
Grilltallerken servert av profesjonell kokk.
kr.269,- pr. person.
Pris for grupper inntil 90 personer:
Svinekotelett, grillpølse, potetsalat, brød & smør.
kr.269,- pr. person.
FEST GRILL
Dette er en av våre mest populære grill menyer og tilbakemeldingene er fantastiske.
349,-
Pris pr. person
American spareribs, bacon pølse, camp fire burger, chili marinert laks, grillspyd, honning glasert kalkun, bullfighter steak, chipotle glasert koteletter, ferskt brød og smø, maiskolber, div. grillsauser, tomatsalat, sommersalat, råstekte grønnsaker
349,-
VIKING GRILL
En fornøyelse som må oppleves. Serveres direkte av profesjonell kokk, enten det er om bord eller på en holme.
kr.459,-
Pris pr. person (Minimum 50 pers. Ved annet antall spør oss)
Helgrillet lam med bakt potet, marinerte svinekoteletter, potetsalat, grillpølse, frisk salat med dressing, ferskt brød og smør.
kr.459,-
PIRAT GRILL
En lystig fornøyelse. Serveres direkte av profesjonell kokk, enten det er om bord eller på en holme.
kr.459,-
Pris pr. person (Minimum 50 pers. Ved annet antall spør oss)
Helgrillet lammelår og gresk salat, entrecôte med bakt potet, kotelett med potetsalat, hvitvins marinert laks, fløtesurret steinbit med reker og blåskjell, frisk salat med dressing, ferskt brød og smør.
kr.459,-
KAIKANTEN!S ANDEBRYST
Kr.439,-
Komplette måltid.
Kr.439,-
Forrett:
Røykelaksmoussè, Estragon rømmesaus, Salat og brød.
Hovedrett:
Fyllt indrefillèt av svin, Krepsehale"stuffing", Kremet eple & tomat saus, Grønnsaker & Krokett poteter.
Dessert:
Kaikanten spesial; En herlig blanding av eksotiske frukter i en lun karamellisert saus servert med iskrem og mandler.
KAIKANTEN'S INDREFILET SVIN
Kr.399,-
Komplette måltid.
Kr.399,-
Forrett:
Røykelaksmoussè, Estragon rømmesaus, Salat og brød.
Hovedrett:
Fyllt indrefillèt av svin, Krepsehale"stuffing", Kremet eple & tomat saus, Grønnsaker & Krokett poteter.
Dessert:
Kaikanten spesial; En herlig blanding av eksotiske frukter i en lun karamellisert saus servert med iskrem og mandler.
KAIKANTEN'S YTREFILET
Kr.389,-
Komplette måltid.
Kr.389,-
Forrett:
Kremet hummersuppe, tilsmakt med Sherry, Brød og smør.
Hovedrett:
Helstekt ytrefillèt, Fløtepoteter, grønnsaker, Peppersaus.
Dessert:
Lune Bjørnebær, Vaniljeiskrem, Egglikør.
KAIKANTEN'S PROVENCE
Kr.699,-
Komplette måltid.
Kr.699,-
Forrett:
Skalldyr & Basilikum Bisque. Skogsduebryst, bakt Plommetomat, Bringebær vinaigrette, Champagne & Sitrus sorbét.
Hovedrett:
Tournedos, kremet estragon, champignon saus tilsmakt med cognac & sauterte grønnsaker, Provencepoteter.
Dessert:
Frityrstekt Camenbert, Solbærcoulis. Creme Brulée.
KAIKANTEN'S VILT
Kr.639,-
Komplette måltid.
Kr.639,-
Forrett:
Parmeskinke, Brushetta, Salat & Parmesan.
Hovedrett:
Hjortesteik, Baconsurret Aspargues, Safrandampet Mais, Glaserte Gulrøtter, Hvitløsgratinerte Poteter. Vitsaus & rørte tyttebær.
Dessert:
Tiramisu, Pasjonsfruktsorbet .
KAIKANTEN'S TOSCANA
Kr.799,-
Komplette måltid.
Kr.799,-
Forrett:
Italienske oster med pinjekjerner & pestovinaigrette.
Hovedrett:
Fasanbryst, Tagliatini & grønnsaker. Rødvinsbasilicosaus. Sitron & Lime Sorbét. Villsvincarré Toscana, Grønn peppersaus med grønnsakspuré. Urtepoteter.
Dessert:
Cantucci & Vino Santo. Kaffesjokoladepai med vaniljeparfait.
TILBEHØR OG ALKOHOLSERVERING
Til maten kan serveres: Mineralvann, kaffe, øl og vin.
kr.20,-
Kaffe
Bestilles sammen med mat.
kr.20,-
kr.65,-
Øl 0,5 Hansa i boks
kr.65,-
kr.55,-
Øl 0,4 Hansa i glass
kr.55,-
kr. 50,-
Øl 0,33 Hansa i flaske
kr. 50,-
kr.60,-
Øl 0,33 import
kr.60,-
kr.260,-
Flaske hvit vin
kr.260,-
kr.260,-
Flaske rød vin
kr.260,-
kr.55,-
Glass vin
kr.55,-
kr. 60,
Cider i flaske
kr. 60,
kr. 60,-
Rusbrus i flaske
kr. 60,-
kr.30,-
Mineralvann og brus 0,5l
kr.30,-
Ønskes spesielle viner, kan dette avtales.